Min första fåra in i dj-världen skedde en måndagkväll på Bar Musslan år 2003. På måndagar var det nämligen open-mixer, så att säga. Vem som helst kunde boka tid för att dja då och jag passade på och tog chansen. Första kvällen träffade jag där på Paulinda Crescentini från synthpopgruppen Daybehaviour som gillade den 80-talsmusik jag spelade och frågade om jag ville spela på hennes klubbkvällar på Musslan. Förutom några till spelningar på Musslan och ett inhopp på Grottan så tog det tills 2008 innan jag kom tillbaka till djandet. Den 22 maj 2008 var nämligen datumet då min 80-talsklubb The Breakfast Club hade premiär på Bonden Bar.

Klubben hölls i liv i fyra års tid och under tiden så började jag gästa runt om i Stockholm, spelade på 40-årskalas och underhöll på firmafester, startade nya klubbar och blev resident på andras. Idag spelar jag återigen det jag mest tycker är kul och står mig närmast hjärtat: 80- och 90-talsmusik.

Soundcloud

Logo

Var jag spelat

80’s – 90’s – Ace – Baba Sonic – Bonden Bar – Debaser Slussen – Imperiet – Klubb Hångel – Hornhuset – Kolingsborg – Metro – Nytorget 6 – Olssons Skor – Pet Sounds Bar – Pure Nightclub – Södra Teatern – Timebar – Vampire Lounge